ویزای تحصیلی ایتالیا

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا

ویزای تحصیلی ایتالیا

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا:

ترجمه شناسنامه به زبان ایتالیایی + یک نسخه کپی (توسط مترجمین مورد تایید سفارت ایتالیا در ایران)
یک نسخه کپی از کلیه مدارک ترجمه شده و نیز مدارک فارسی
دو نسخه کپی از صفحه اول پاسپورت

 

ضمانت نامه محضری و کلیه مدارک مالی (این مدارک باید یا نشان دهنده درآمد ماهیانه مجموعا ۵ میلیون تومان و یا سپرده مالی ۸۰ میلیون تومانی شخص ضامن دانشجو باشد)
پنج قطعه عکس ۴*۳ رنگی پشت نویسی شده به لاتین
آدرس پست الکترونیکی
اصل پاسپورت و یک نسخه کپی از صفحه اول

 

فرم پر شده درخواست ویزای تحصیلی با ضمیمه عکس ۴*۳
پرینت رزرو بلیط رفت و برگشت
پرینت حساب بانکی خود دانشجو با موجودی معادل ریالی ۴۰۰۰ یورو
پرینت رزرو هتل برای حداقل۱۵ روز اول اقامت در ایتالیا

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *