مراحل اخذ ویزای شینگن سوئد

مراحل اخذ ویزای شینگن سوئد

مراحل اخذ ویزای شینگن سوئد

 

به طور کلی برای گرفتن ویزای هر کشوری اولین قدم دریافت فرم درخواست ویزا، پرکردن و تحویل آن به سفارتخانه می باشد. که این فرم های را می توانید از طریق وبسایت سفارتخانه کشور مقصدتان تهیه نمایید. البته برای تحویل درخواستتان به سفارتخانه باید از قبل وقت بگیرید در غیر این صورت به شما اجازه ی ملاقات داده نمی شود.

 

در این قسمت همه ی مراحلی که باید برای اخذ ویزای سوئد بگذرانید و نکاتی که باید بدانید را با هم مرور می کنیم:

 

نکات اولیه اخذ ویزا | دستورالعمل های امنیتی:

– برای کودکان زیر ۱۲ سال همه ی مدارک باید توسط والدین یا قیم قانونی ارائه شود.
– تعیین وقت سفارت رایگان است و هیچ آژانسی نباید برای این کار هزینه ای دریافت نماید.
– ورود تبلت، تلفن همراه و رایانه ی شخصی به اداره های کنسولی ممنوع است.

– سفارت سوئد می تواند ویزا را کوتاه مدت (۹۰ روزه یا در بازه ی زمانی ۱۸۰ روزه) صادر نماید. این در صورتی است که مقصد اصلی یا تنها مقصد مسافر کشور سوئد باشد.

– اگر فردی ویزای شینگن را طبق دستورهای اصلی این ویزا نگرفته باشد، سایر کشورهای عضو پیمان شینگن می توانند از ورود یا عبور مسافر به کشورشان جلوگیری نمایند.
– برای همه ی افراد متقاضی ویزا به جز کودکان زیر ۱۲ سال اثر انگشت اجباری است.

 

– اگر مدارک را کافی و جامع ارائه ندهید درخواست شما برای ویزا رد خواهد شد.
– رد یا قبول درخواست شینگن با مطالعه ی دقیق مدارک و اوضاع و شرایط فرد متقاضی انجام می شود و در صورت رد شدن اگر متقاضی به این حکم اعتراض داشته باشد می تواند به دادگاه اداری شکایت نماید.

 

 

مدارک لازم برای اخذ روادید:

* چه از وبسایت فرم درخواست روادید را تهیه کرده باشید و چه از وزارتخانه، باید آن را به صورت ورق (پرینت) و تکمیل شده به سفارتخانه تحویل دهید، مدارکی که به صورت الکترونیکی به وزارتخانه ارسال می شوند مورد بررسی قرار نمی گیرند. سفارتخانه خواهشمند است که از ضمیمه کردن مدارک بپرهیزید و در همان زمان تعیین شده همه ی مدارکتان را ارائه دهید.

 

* ایمیل هایی که در آن ها مدارک ضمیمه شده اند بدون بررسی پاک خواهند شد.

 

۱- فرم رایگان درخواست روادید
۲- دو قطعه عکس پرسنلی ۳ در ۴
۳- گذرنامه با دو برگ سفید و ۳ ماه اعتبار از زمان ترک حوزه ی شینگن.

 

۴- دعوتنامه ی تکمیل شده: در صورتی که مسافر توسط یک شهروند سوئدی دعوت شود باید فرم دعوتنامه ی او به همراه یکی از این مدارک ارائه گردد:
– گذرنامه یا شناسنامه معتبر شهروند سوئدی
– اجازه اقامت با اعتبار حداقل یکماه از تاریخ خاتمه روادید درخواستی (برای شهروندان خارجی مقیم سوئد)
۵- اصل و کپی شناسنامه ی متقاضی به همراه ترجمه ی آن به زبان انگلیسی یا سوئدی

 

۶- اصل و کپی مدارک شغلی متقاضی به همراه ترجمه به زبان سوئدیی یا انگلیسی
* توجه داشته باشید که دو مورد بالا نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه ندارند.

 

۷- ضمانت مالی: وجود یکی از موارد زیر ضروری است:
* پرینت گردش سه ماهه آخر حساب جاری با مهر و امضای بانک
* کارت اعتباری بین المللی شخصی به همراه پرینت آن حساب، کارت هایی مثل (Visa, Mastercard، American Express)
* ضمانت نامه بانکی از طرف فرد دعوت کننده از یکی بانک ها یا شرکت های بیمه ای سوئدی

 

۸- اگر متقاضی سند ملکی نیز داشته باشد و آن را ارائه دهد، می تواند در روند ویزا تاثیر گذار باشد.
۹- اصل و کپی بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش حداقل ۳۰.۰۰۰ یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شینگن پوشش دهد.
۱۰- اصل و کپی بلیت مسافرتی یا ارائه ی رزرو آن.
۱۱- اصل و تصویر رزرو هتل (در صورت وجود).

 

۱۲- کپی صفحه اول روادید گذشته (اگر شامل متقاضی شود).
مدارک مربوط به شاغلین:

 

۱- مدیران و اعضای هیئت مدیره:
آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تاسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی. چنانچه بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد، متقاضی می بایست یک روزنامه رسمی جدید (با تاریخ زیر سه سال) نیز مبنی بر تغییرات احتمالیِ انجام پذیرفته در خصوص تاسیس شرکت یا یک گواهی از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علی‌رغم عدم ثبت تغییرات، ارائه نماید.

 

۲- شاغلین به کارهای آزاد:
پروانه ی کسب یا کارت بازرگانی معتبر.

 

۳- کارمندان دولتی و شاغلین وابسته به سازمان های دولتی:
لیست پرداختی شش ماهه آخر بیمه شغلی یا کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه، یا معرفی نامه ای از سوی شرکت مربوطه مبنی بر تایید رابطه کاری متقاضی با آن شرکت ضمن مشخص نمودن سمت شغلی وی.

 

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *