معرفی دانشگاه های سوئد

دانشگاه های سوئد

 

دانشگاه KTH

این دانشگاه به عنوان اولین پلی تکنیک سوئد در سال ۱۸۲۷ در شهر استکهلم تاسئیس گردید و امروز با داشتن حدود ۱۳۵۰۰ دانشجو یکی از معتبرترین دانشگاههای اروپا به خصوص در زمینه رشته های فنی می باشد . این دانشگاه دارای بیشترین تعداد دانشجویان خارجی در بین دانشگاههای سوئد است
سایت دانشگاه www.kth.se

 

دانشگاه اوپسالا

این دانشگاه در شهر اوپسالا در نزدیکی استکهلم واقع شده است. دانشگاه اوپسالا در سال ۱۴۷۷ میلادی تاسیس شده و ۲۱۰۰۰ دانشجو دارد.این دانشگاه، برترین دانشگاه سوئد و از دانشگاه های برتر جهان (البته بیشتر در رشته های علوم پایه و نه در فنی مهندسی) می باشد. همچنین دانشگاه اوپسالا با داشتن ۳۹۰۰ هیئت علمی و ۲۰۰۰ دانشجوی دکترادارد
سایت دانشگاه www.uu.se

 

دانشگاه لوند

این دانشگاه در سال ۱۶۶۶ تاسیس شد. این دانشگاه هم اکنون ۳۷۰۰۰ دانشجو دارد. این دانشگاه یکی از بهترین دانشگاه های سوئد می باشد. دانشگاه در شهر لوند که در جنوب سوئد قرار دارد قرار گرفته است. این شهر در نزدیکی دانمارک و آلمان است. شهر تاریخی لوند نزدیک شهر مدرن مالمو است. این شهر ۱۰۰۰۰۰ نفر جمعیت دارد که ۳۸۰۰۰ نفر از آنها دانشجو هستند و این امر محیط آموزشی مناسبى در این شهر به وجود آورده است. دانشگاه لوند ۳۱۰ واحد مطالعاتی، ۵۰ دوره ی کارشناسی ارشد و زمینه های تحقیقاتی دکترا را به زبان انگلیسی برگزار می کند.
سایت دانشگاه www.lunduniversity.lu.se

 

دانشگاه گوتنبرگ

این دانشگاه در شهر گوتنبرگ واقع شده است. دانشگاه گوتنبرگ با داشتن حدود ۵۰۰۰۰ دانشجواز دانشگاه های عمده و اصلی اروپا می باشد. همچنین دانشگاه گوتنبرگ با داشتن۹ هیئت علمى و۶۰ دپارتمان یکی از گسترده ترین دانشگاه ها از نظر رشته و فرصت های آموزشی می باشد. یکی از مشخصه های بارز این دانشگاه داشتن تعامل بین تحقیق و آموزش است. این دانشگاه همکاری نزدیکی با دانشگاه همشهری خود یعنی چالمرز دارد.
سایت دانشگاه www.gu.se

 

دانشگاه صنعتی چالمرز (Chalmers University of Technology)

دانشگاه صنعتی چالمرز در قلب شهر گوتنبرگ واقع شده است. این دانشگاه با داشتن ۱۷ دپارتمان و ارائه حدود ۵۰ رشته در مقطع فوق لیسانس در زمینه ی علوم طبیعی، تکنولوژی و معماری فعالیت دارد. چالمرز با کمپانی های معتبر سوئدی از جمله SKF-Volvo و Ericsson همکاری در زمینه ها ی آموزشی و تحقیقاتی دارد و امید وار است در آینده ی نزدیک خود را در زمینه های فناوری اطلاعات، نانوتکنولوزی و Bioscience قدرتمند تر کند. چالمرز در سال ۱۸۲۹ توسط نیکوکار سوئدی به نام ویلیام چالمرز تاسیس شد و امروزه یکی از بهترین دانشگاه های صنعتی در اروپا است.
سایت دانشگاه www.chalmers.se

 

دانشگاه استکهلم

دانشگاه استکهلم واقع در پایتخت کشور سوئد از بزرگترین دانشگاههای سوئد در سال ۱۸۷۸ تاسئیس شده است .این دانشگاه ۲۷۵۰۰ دانشجو دارد که ۱۸۰۰ نفر آنها در مقطع دکترا تحصیل می کنند . این دانشگاه دارای چهار دانشکده علوم انسانی،علوم پایه،حقوق و علوم اجتماعی و ۸۰ دپارتمان می باشد . این دانشگاه در رشته شیمی بسیار معتبر می باشد چنانچه چهار نفر از محققین این دانشگاه در سالهای ۱۹۰۳-۱۹۲۹-۱۹۴۳ و ۱۹۹۵ در رشته شیمی موفق به دریافت جایزه نوبل شده اند
سایت دانشگاه www.su.se

 

 

 

 

مراحل اخذ ویزای شینگن سوئد

مراحل اخذ ویزای شینگن سوئد

 

به طور کلی برای گرفتن ویزای هر کشوری اولین قدم دریافت فرم درخواست ویزا، پرکردن و تحویل آن به سفارتخانه می باشد. که این فرم های را می توانید از طریق وبسایت سفارتخانه کشور مقصدتان تهیه نمایید. البته برای تحویل درخواستتان به سفارتخانه باید از قبل وقت بگیرید در غیر این صورت به شما اجازه ی ملاقات داده نمی شود.

 

در این قسمت همه ی مراحلی که باید برای اخذ ویزای سوئد بگذرانید و نکاتی که باید بدانید را با هم مرور می کنیم:

 

نکات اولیه اخذ ویزا | دستورالعمل های امنیتی:

– برای کودکان زیر ۱۲ سال همه ی مدارک باید توسط والدین یا قیم قانونی ارائه شود.
– تعیین وقت سفارت رایگان است و هیچ آژانسی نباید برای این کار هزینه ای دریافت نماید.
– ورود تبلت، تلفن همراه و رایانه ی شخصی به اداره های کنسولی ممنوع است.

– سفارت سوئد می تواند ویزا را کوتاه مدت (۹۰ روزه یا در بازه ی زمانی ۱۸۰ روزه) صادر نماید. این در صورتی است که مقصد اصلی یا تنها مقصد مسافر کشور سوئد باشد.

– اگر فردی ویزای شینگن را طبق دستورهای اصلی این ویزا نگرفته باشد، سایر کشورهای عضو پیمان شینگن می توانند از ورود یا عبور مسافر به کشورشان جلوگیری نمایند.
– برای همه ی افراد متقاضی ویزا به جز کودکان زیر ۱۲ سال اثر انگشت اجباری است.

 

– اگر مدارک را کافی و جامع ارائه ندهید درخواست شما برای ویزا رد خواهد شد.
– رد یا قبول درخواست شینگن با مطالعه ی دقیق مدارک و اوضاع و شرایط فرد متقاضی انجام می شود و در صورت رد شدن اگر متقاضی به این حکم اعتراض داشته باشد می تواند به دادگاه اداری شکایت نماید.

 

 

مدارک لازم برای اخذ روادید:

* چه از وبسایت فرم درخواست روادید را تهیه کرده باشید و چه از وزارتخانه، باید آن را به صورت ورق (پرینت) و تکمیل شده به سفارتخانه تحویل دهید، مدارکی که به صورت الکترونیکی به وزارتخانه ارسال می شوند مورد بررسی قرار نمی گیرند. سفارتخانه خواهشمند است که از ضمیمه کردن مدارک بپرهیزید و در همان زمان تعیین شده همه ی مدارکتان را ارائه دهید.

 

* ایمیل هایی که در آن ها مدارک ضمیمه شده اند بدون بررسی پاک خواهند شد.

 

۱- فرم رایگان درخواست روادید
۲- دو قطعه عکس پرسنلی ۳ در ۴
۳- گذرنامه با دو برگ سفید و ۳ ماه اعتبار از زمان ترک حوزه ی شینگن.

 

۴- دعوتنامه ی تکمیل شده: در صورتی که مسافر توسط یک شهروند سوئدی دعوت شود باید فرم دعوتنامه ی او به همراه یکی از این مدارک ارائه گردد:
– گذرنامه یا شناسنامه معتبر شهروند سوئدی
– اجازه اقامت با اعتبار حداقل یکماه از تاریخ خاتمه روادید درخواستی (برای شهروندان خارجی مقیم سوئد)
۵- اصل و کپی شناسنامه ی متقاضی به همراه ترجمه ی آن به زبان انگلیسی یا سوئدی

 

۶- اصل و کپی مدارک شغلی متقاضی به همراه ترجمه به زبان سوئدیی یا انگلیسی
* توجه داشته باشید که دو مورد بالا نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه ندارند.

 

۷- ضمانت مالی: وجود یکی از موارد زیر ضروری است:
* پرینت گردش سه ماهه آخر حساب جاری با مهر و امضای بانک
* کارت اعتباری بین المللی شخصی به همراه پرینت آن حساب، کارت هایی مثل (Visa, Mastercard، American Express)
* ضمانت نامه بانکی از طرف فرد دعوت کننده از یکی بانک ها یا شرکت های بیمه ای سوئدی

 

۸- اگر متقاضی سند ملکی نیز داشته باشد و آن را ارائه دهد، می تواند در روند ویزا تاثیر گذار باشد.
۹- اصل و کپی بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش حداقل ۳۰.۰۰۰ یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شینگن پوشش دهد.
۱۰- اصل و کپی بلیت مسافرتی یا ارائه ی رزرو آن.
۱۱- اصل و تصویر رزرو هتل (در صورت وجود).

 

۱۲- کپی صفحه اول روادید گذشته (اگر شامل متقاضی شود).
مدارک مربوط به شاغلین:

 

۱- مدیران و اعضای هیئت مدیره:
آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تاسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی. چنانچه بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد، متقاضی می بایست یک روزنامه رسمی جدید (با تاریخ زیر سه سال) نیز مبنی بر تغییرات احتمالیِ انجام پذیرفته در خصوص تاسیس شرکت یا یک گواهی از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علی‌رغم عدم ثبت تغییرات، ارائه نماید.

 

۲- شاغلین به کارهای آزاد:
پروانه ی کسب یا کارت بازرگانی معتبر.

 

۳- کارمندان دولتی و شاغلین وابسته به سازمان های دولتی:
لیست پرداختی شش ماهه آخر بیمه شغلی یا کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه، یا معرفی نامه ای از سوی شرکت مربوطه مبنی بر تایید رابطه کاری متقاضی با آن شرکت ضمن مشخص نمودن سمت شغلی وی.

 

 

 

نکات مهمی درباره سوئد و سبک زندگی در آن

درباره سوئد و سبک زندگی

از ویژگی هایی که نقش مهمی در یک مهاجرت موفق دارد سازگار بودن با آداب و رسوم مردم و شرایط زندگی در کشور مقصد است زیرا اگر به خوبی هم مراحل مهاجرت را طی کنید اما نتوانید با محیط جدید سازگار شوید، بدون شک به مشکل برخواهید خورد.

 

زندگی در سوئد چگونه است؟

کیفیت زندگی و رفاه سوئدی ها بسیار خوب و نرخ بیکاری در این کشور پایین می باشد به همین دلیل ظرفیت نسبتا خوبی هم برای مهاجران دارد.

 

مردمان این کشور اغلب به زبان سوئدی صحبت می کنند بنابراین برای موفقیت بیشتر در کسب و کار و زندگی باید این زبان را خوب بدانید. درست است که برخی از دانشگاه ها و مراکز آموزشی نیاز به دانستن زبان سوئدی ندارند و زبان اصلیشان انگلیسی است اما باز هم پیشنهاد می کنیم این زبان را یاد بگیرید.

 

از نظر تقسیمات جغرافیایی هم باید بدانید که سوئد ۲۰ استان دارد و مهم ترین شهرهایش استکهلم، گوتنبورگ، مالمو، اوپسالا و… هستند اما تقریبا در همه ی شهرهای این کشور شرایط خوبی برای کار و زندگی وجود دارد.

 

دین هم نقش مهمی در رضایت شما از مهاجرتتان دارد؛ باید بدانید که دین اغلب سوئدی ها مسیحیت پروتستان لوتری است اما شما هر دینی که داشته باشید از نظر جامعه و محیط کاری پذیرفته خواهید شد.

 

سوئد سالانه پذیرای مهاجران زیادی است. بیشترین مهاجران به سوئد فنلاندی هستند و ایران هم در رتبه ی پنجم قرار دارد و سالانه تعداد زیادی از هموطنانمان به این دیار مهاجرت می کنند.