نوشته‌ها

تحصیل در رشته داروسازى در ایتالیا به زبان انگلیسى

تحصیل در رشته داروسازى در ایتالیا به زبان انگلیسى

داروسازى به عنوان یک از رشته هاى خاص و مهم در حوزه ای پزشکی میباشد که از اهمیت ویژ ه ای برخودار بوده است که در بیشتر کشور هاى اروپاى و حتى ایران شرایط خاص خودرو دارا میباشد اما کشور ایتالیا بارتوجه به شرایط مناسب و بورسیه جهانى سوم شرایط خوبى را واسه متقاضیان عزیز به وجود اورده است.

 

علاوه براین تحصیل در رشته داروسازى به زبان ایتالیای هم امکان پذیر میباشد که متقاضیان عزیز میتوان بارگذراندن دوره ایتالیاى در مدرسه ایتالیاى در این دوره شرکت کنند.

 

دانشگاه تورورگاتا رم براى جذب دانشجوى بین المللى درسال ۲۰۰۹ اقدام به برگزارى رشته داروسازى به زبان انگلیسى با همکارى دانشگاه ناتینگهام و دانشکده داروسازى از کشور انگلستان نموده است.

 

که دانشجویان میتواند پس از فارغ التحصیل در این دانشگاه برای بسیار از کشورهای اروپا، کانادا و امریکا براى ادامه تحصیل یا کار اپلاى کرده .

 

جهت ادامه تحصیل در رشته اى داروسازى در دانشگاه ایتالیا به زبان انگلیسى گذراندن ۱۲ سال اموزشى در سوابق تحصیلى الزامى میباشد
متقاضیان عزیز تحصیل در رشته داروسازی پس از ارایه مدارک تحصیلى خود که شامل دپیلم و پیش دانشگاهى خود به موسسه پذیرش اولیه این رشته رو دریافت نموده و ویزاى تحصیلى کشور ایتالیا رو دریافت کنند.

 

تحصیل در رشته داروسازی در ایتالیا

 

زمان برگزاری آزمون داروسازی:

پس از دریافت ویزای تحصیلی ایتالیا،دانشجویان در شهریورماه هرسال در ازمون ورودی رشته داروسازی ایتالیا به زبان انگلیسی در دانشگاه رم شرکت می کنند.

 

مباحث آزمون داروسازی:

مباحث ازمون شامل سوالات از دروس زیست شناسی،شیمی،زبان انگلیسی،اطلاعات عمومی است.به جز سوالات مربوط به اطلاعات عمومی سایر مباحث مطرح شده در ازمون داروسازی ایتالیا در حد سرفصل کتاب های دبیرستانی ایران است.

 

میزان سختی و رقابت آزمون:

لازم به ذکر است که هر ساله معمولا ۹۰ درصد دانشجویان شرکت کننده در آزمون موفق به کسب حداقل نمره آزمون می شوند که در این میان خوشبختانه دانشجویان اعزامی موسسه با حمایت و برنامه ریزی صحیح موفق به کسب بالاترین امار قبولی در این ازمون شدند.

 

بورسیه و کمک هزینه تحصیلی:

تمامی متقاضیان رشته داروسازی ایتالیا مانند سایر رشته ها بدون در نظر گرفتن شرط معدل با ارایه مدارک مالی مربوط به سرپرست خانواده امکان دریافت بورسیه استانی ایتالیا (جهان سوم) راخواهند داشت.

با دریافت این بورسیه دانشجویان از پرداخت شهریه دانشگاه معاف گردیده سالیانه حدود مبلغ ۵۰۰۰ یورو به عنوان کمک هزینه تحصیلی به صورت نقدی طی ۲ قسط از اداره بورسیه استان محل تحصیل دریافت خواهند نمود.

 

تحصیل در رشته داروسازى در ایتالیا

 

 

شرح کامل نحوه تهیه مدارک بورسیه در ایتالیا (لیسانس، فوق لیسانس ، دکتری و پزشکی):

 

فیش حقوقی:
بهتر است مربوط به یکی از ماه های سال قبل از تحصیل باشد.

کسانی که در شرکتهای غیردولتی مشغول کار هستند نیاز به روزنامه رسمی شرکت دارند که بایستی کپی روزنامه رسمی را از شرکتشان گرفته و برای تایید به اداره روزنامه رسمی در تهران مراجعه کنند.

 

آدرس ادره: تهران، خیابان بهشت (ضلع جنوبی پارک ‌شهر)، جنب شورای اسلامی شهر تهران
تلفن: ۹ الی ۵۵۶۰۴۰۹۵

 

کسانی که در شرکت های خصوصی مشغول به کار هستند علاوه بر فیش حقوقی، نامه اشتغال به کار و قرارداد کاری خود را نیز باید ارائه بدهند.

 

برای ترجمه بایستی دفترچه بیمه دارای اعتبار سرپرست را به دارالترجمه نیز تحویل بدهید.
فیش حقوقی مربوط به یک ماه کافی است.

گواهی یورویی از بانک مرکزی :

ضمیمه فیش حقوقی می شود که نشان دهنده نرخ تبدیل ریال به یورو می باشد.
جهت دریافت به بانک مرکزی واقع در بلوار میرداماد مراجعه کنید.

 

توجه کنید که برخی از استان های ایتالیا نیاز به گواهی یورویی ندارند.

 

سند خانه یا اجاره نامه :

بهتر است اجاره نامه به مدت سه سال از تاریخ یک سال قبل از تحصیل تا دو سال بعد از آن تنظیم شده باشد.

جهت تایید اجاره نامه در دادگستری و وزارت امور خارجه بایستی ابتدا اجاره نامه در بنگاه نوشته شود (در برگه های ۴ صفحه ای) و حتما دارای هولوگرام و کد رهگیری باشد و سپس بایستی یک نسخه نیز در محضر با تاریخ ثبت و کد رهگیری نوشته شود.

 

توجه داشته باشید که هلوگرام فقط در شهرهای (تهران – اصفهان – تبریز- شیراز) وجود دارد، در سایر شهرها وجود کد رهگیری کافی است.

رقم مبلغ اجاره نامه را طوری تنظیم نمایید که طبق مبلغ فیش حقوقی شما معقول باشد.

 

اقرارنامه محضری

برای ترجمه اقرارنامه، به شناسنامه تمام افرادی که اسم آنان در اقرار نامه ذکر شده، نیاز است.

ترجمه شناسنامه سرپرست خانواده

تمامی مدارک فوق باید به نام سرپرست خانواده باشد و تمامی این مدارک پس از ترجمه بایستی مورد تائید دادگستری و وزارت امور خارجه قرار بگیرد.

 

توجه کنید که در صفحه مربوط به مشخصات همسر در شناسنامه سرپرست خانواده حتما مهر ثبت احوال مربوط به اسم همسر خورده باشد. همچنین بایستی مهر مربوط به فرزندان نیز وجود داشته باشد، مثلا اگر دارای دو فرزند باشد باید دو مهر مربوط به قسمت فرزندان توسط ثبت احوال در شناسنامه ثبت شده باشد.

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش بسته به نوع دانشگاه و سطح مقطع مورد نظر متغیراست

١-اصل مدرک دپیلم(یا گواهی موقت مورد تایید وزارت آموزش و پروش)

۲-اصل مدرک پیش دانشگاهی(یا گواهی موقت مورد تایید وزارت آموزش و پرورش)

۳-ریزنمرات دیپلم(سه ساله)

۴-ریزنمرات پیش دانشگاهی

۵- تاییدیه تحصیلی (دریافت از دفاتر پیشخوان دولت)

۶- گواهی سلامت (تایید شده در اداره بهداشت)

۷-پاسپورت

 

 

**داوطلبان مشمول خدمت سربازی با مراجعه به اداره گذرنامه و سپردن وثیقه (۱۵ الی ۲۰ میلیون تومانی) میتوانند نسبت به دربافت پاسپورت اقدام نمایند.